Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ! ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ISIL ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ.


In this photo taken on Monday, Oct. 5, 2015, a Russian pilot fixes an air-to-air missile at his Su-30 jet fighter before a take off at Hmeimim airbase in Syria












Ειδικές Ρωσικές Δυνάμεις (Spetsnaz) απελευθέρωσαν Πλειάδειους ομήρους στη Συρία!
ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ! ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ISIL ΕΙΝΑΙ
ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ. ΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ
Οι Ρώσοι την έφεραν στους Χαζάρους και έθεσαν υπό τον έλεγχο τους την Πύλη του Καυκάσου.
COBRA: Η εκκαθάριση της ομάδας "Χίμαιρα" συνεχίζεται, αν και δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά για αυτό δημοσίως.
Η εκκαθάριση των Δρακονιανών και των άλλων ερπετοειδών είναι σε προχωρημένη φάση και προκαλεί την γενική ευαισθητοποίηση του πληθυσμού:
Εδώ είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι Χαζάροι είναι στην πραγματικότητα Δρακονιανοί που ήλθαν στον πλανήτη Γη στα τέλη της Ατλάντιας περιόδου, μέσω της Πύλης του Καυκάσου και διατηρούνται μετενσαρκωμένοΙ σε ανθρώπινα σώματα. Η Πύλη του Καυκάσου ήταν επίσης το κύριο σημείο εισόδου για την κάστα των ερπετοειδών πολεμιστών - σκλάβων, που ήλθαν στον πλανήτη Γη με ανθρώπινα σώματα, κατά την Ατλάντια περίοδο και αργότερα κατά τη διάρκεια της Νεολιθικής περιόδου, με την εισβολή των Kurgan κατά τον 4ο αιώνα και κατά τη διάρκεια της εισβολής των Χαζάρων:
Οι Πλειάδειοι και οι συμμαχικές τους φυλές είχαν πάντα την υποστήριξη του πληθυσμού της Γης στον αγώνα τους για την ελευθερία ενάντια στη "Χίμαιρα" και τους Δρακονιανούς. Οι Σλάβοι και ειδικά οι Ρώσοι, ήταν συνήθως αρκετά ανοιχτοί στην καθοδήγηση και στην υποστήριξη των Πλειάδειων.
Οι Ρως (Ρώσοι) του Κιέβου, υπό την στρατιωτική διοίκηση του Sviatoslav Ι του Κιέβου, είχαν καταστρέψει κατά το έτος 965 μΧ, το εκεί το καθεστώς των Χαζάρων.
Αυτή ήταν και η αρχή μιας μεγάλης εχθρότητας μεταξύ των Χαζάρων και των Ρώσων, διότι από τότε οι Χαζάροι έχασαν την αρχική τους πατρίδα αλλά και τον έλεγχο της Πύλης του Καυκάσου.
Οι Πλειάδειοι και συμμαχικές τους φυλές, στηρίζουν τώρα τον Πούτιν στην αποστολή του να διώξει τη Συρία τους μισθοφόρους Ισλαμικού κράτους. Αυτά τα όντα στην πραγματικότητα ανήκουν στην κάστα ερπετοειδών πολεμιστών που ήλθαν στον πλανήτη Γη χιλιάδες χρόνια πριν, μέσω της Πύλης του Καυκάσου και διατηρούνται μετενσαρκωμένοι σε ανθρώπινα σώματα:
Πολλοί Πλειάδειοι όμηροι διασώθηκαν τον τελευταίο καιρό στη Συρία από ειδικές Ρωσικές δυνάμεις (Spetsnaz). Οι Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες γνωρίζουν και έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης και της εξωγήινης παρουσίας στη Συρία.
Η "Χίμαιρα" θέλει να ξαναθέσει υπό τον έλεγχο της την Πύλη του Καυκάσου και αυτός είναι ο απόκρυφος λόγος που συμμετέχουν δυνάμεις της Τσετσενίας στη Συρία:
Η πρωτεύουσα της Τσετσενίας Γκρόζνυ (μετάφραση: ο Τρομερός), είναι μια σημαντική αρνητική δίνη ενέργειας στο ενεργειακό σύστημα του πλανήτη και συνδέεται με την Οδησσό της Ουκρανίας, μια άλλη αρνητική δίνη, που είναι προπύργιο των Χαζάρων:
Η Συρία είναι το γεωπολιτικό σημείο καμπής για την πλανητική απελευθέρωση. Οι Ιρανοί στρατιωτικοί παρουσιάζουν περήφανα τις υπόγειες στρατιωτικές βάσεις τους:
Ενώ αντίθετα, οι Χαζάροι της Σαουδικής Αραβίας είναι στο τρέξιμο:
Μακριά από την προσοχή των καθιερωμένων ΜΜΕ, οι μάζες στην Ευρώπη αυξάνονται στον αγώνα τους για την ελευθερία.
Σχεδόν 2 εκατομμύρια άνθρωποι διαδήλωσαν για ανεξάρτητη Καταλονία:
Διακόσιες χιλιάδες διαδηλώνουν στη Γερμανία:
Εκατό χιλιάδες διαμαρτύρονται κατά της λιτότητας στο Βέλγιο:
Σε οικονομικό επίπεδο, η Ανατολική Συμμαχία (BRICS) έχει κυκλοφορήσει ένα νέο διεθνές σύστημα πληρωμών (CIPS), που είναι μια εναλλακτική λύση για το σύστημα SWIFT των Χαζάρων:
Υπάρχουν ρωγμές στο σημερινό οικονομικό σύστημα δουλείας:
Δεδομένου ότι ο πόλεμος είναι Γαλαξιακός και πλησιάζει στο τέλος του με τελική και οριστική νίκη των Δυνάμεων του Φωτός, συνεχίζεται η αποκάλυψη πληροφοριών για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής:
Η τελική νίκη πλησιάζει και μερικοί πλούσιοι άνθρωποι προσπαθούν να ξεφύγουν:
- Δεν πρόκειται να παν πουθενά!

Nicos Kastanias

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι είναι τα Χάλκινα Βιβλία;

Τα Χάλκινα Βιβλία γράφτηκαν περίπου το 280 π.Χ., αναφέρουν τα πάντα για την ιστορία του κόσμου (όπως για τη μάχη των Ελ με τους Νεφελίμ) και .... ουσιαστικά επιβεβαιώνουν όλες τις Γραφές.  Τα είχαν κάποιοι αρχαιοκάπηλοι και δεν τα έδιναν γιατί δεν ήθελαν να χαθεί η γνώση που έχουν μέσα. Εμείς σας παραθέτουμε παρακάτω μια πολύ σπάνια φωτογραφία από τα χάλκινα βιβλία και τα βίντεο από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο που μας εξηγεί το τι ακριβός είναι τα Χάλκινα Βιβλία: Πηγή

Οι έξυπνες σίτες με τα μαγνητάκια είναι μεγάλη απάτη!

Οι έξυπνες σίτες με τα μαγνητάκια είναι μεγάλη απάτη, γιατί αν έχει λίγο αεράκι ανοίγουν όλα! Μη δίνεται 15 ευρώ και πάνω! Δεν κλείνει και τέλεια και τα κουνούπια που πέφτουν πάνω συνέχεια σαν χαζά, βρίσκουν τα ανοίγματα και μπαίνουν!