Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Hangouts Dialer: Η Google μας προσφέρει κλήσεις μέσω WiFi προς κινητά και σταθερά Ελλάδος!



Μία ωραία έκπληξη μας φύλαγε η Google απόψε (10/09/14) η οποία με μία "αθόρυβη" αναβάθμιση της εφαρμογής Hangouts, μας επιτρέπει πλέον και κλήσεις μέσω WiFi προς κινητά και σταθερά τηλέφωνα! Πρόκειται στην ουσία για την ενσωμάτωση του Google Voice μίας υπηρεσίας η οποία λειτουργούσε μέχρι σήμερα μόνο στην Αμερική και πλέον είναι διαθέσιμη παγκοσμίως.

Το Hangouts λοιπόν λειτουργεί από σήμερα όπως ακριβώς το Skype. Μπορούμε να στείλουμε μηνύματα, να κάνουμε κλήσεις ήχου και βίντεο με τους Hangouts φίλους μας δωρεάν, ενώ αν αυτοί δεν είναι διαθέσιμοι, μπορούμε να τους καλέσουμε με μία μικρή χρέωση, στο κινητό τους ή να τους στείλουμε SMS. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν από τις Android συσκευές μας, είτε αυτά είναι τηλέφωνα, tablet ή smartwatch, ενώ σύντομα θα το δούμε και μέσω Gmail ή Google+ στον υπολογιστή μας.

Τι γίνεται όμως με τις χρεώσεις; Οι κλήσεις διαμορφώνονται ως εξής:

Σταθερά Ελλάδος - 0.02€ ανά λεπτό (Skype: 0.02€ ανά λεπτό)
Κινητά Ελλάδος - 0.03€ ανά λεπτό (Skype: 0.068€ ανά λεπτό)

Μπορούμε να "φορτίσουμε" το λογαριασμό μας ηλεκτρονικά με τα ποσά των 10€, 25€ και 50€ μέσω της σελίδας του Google Voice και αν δε μείνουμε ικανοποιημένοι ή δε θέλουμε πλέον να χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία, μπορούμε να πάρουμε πίσω το υπολειπόμενο ποσό μέσα σε ένα χρόνο από την ημέρα που το προσθέσαμε.


Τέλος όσον αφορά τις κλήσεις, δοκιμάσαμε να καλέσουμε από ένα Nexus 7 WiFi σε ένα κινητό τηλέφωνο και η ποιότητα ήταν πολύ καλή με μικρές αλλά όχι ενοχλητικές διακοπές και ελάχιστη καθυστέρηση. 

Για να κλείσουμε και με το Google Voice, στην Αμερική προσφέρει ακόμα και προσωποποιημένο αριθμό τον οποίο μπορούμε να επιλέξουμε ελεύθερα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να μας αφήσει κάποιος voice mail το οποίο μπορούμε να ακούσουμε αργότερα μέσω της εφαρμογής.

Είναι μερικές υπηρεσίες που δεν υπάρχουν ακόμη στην Ευρώπη και δεν ξέρουμε αν θα προστεθούν ποτέ. Μπορείτε να το αποκτήσετε αναβαθμίζοντας το Hangouts στην έκδοση 2.3+ (apk download) και κατεβάζοντας την εφαρμογή Hangouts Dialer δωρεάν από το Play Store. 

- See more at: http://www.doctorandroid.gr/2014/09/hangouts-dialer-google-wifi-calls-greece.html#sthash.YsTw7iuF.dpuf

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι είναι τα Χάλκινα Βιβλία;

Τα Χάλκινα Βιβλία γράφτηκαν περίπου το 280 π.Χ., αναφέρουν τα πάντα για την ιστορία του κόσμου (όπως για τη μάχη των Ελ με τους Νεφελίμ) και .... ουσιαστικά επιβεβαιώνουν όλες τις Γραφές.  Τα είχαν κάποιοι αρχαιοκάπηλοι και δεν τα έδιναν γιατί δεν ήθελαν να χαθεί η γνώση που έχουν μέσα. Εμείς σας παραθέτουμε παρακάτω μια πολύ σπάνια φωτογραφία από τα χάλκινα βιβλία και τα βίντεο από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο που μας εξηγεί το τι ακριβός είναι τα Χάλκινα Βιβλία: Πηγή

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ! ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ISIL ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ.

Ειδικές Ρωσικές Δυνάμεις (Spetsnaz) απελευθέρωσαν Πλειάδειους ομήρους στη Συρία! ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ! ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ISIL ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ. ΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ Οι Ρώσοι την έφεραν στους Χαζάρους και έθεσαν υπό τον έλεγχο τους την Πύλη του Καυκάσου. COBRA: Η εκκαθάριση της ομάδας "Χίμαιρα" συνεχίζεται, αν και δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά για αυτό δημοσίως. Η εκκαθάριση των Δρακονιανών και των άλλων ερπετοειδών είναι σε προχωρημένη φάση και προκαλεί την γενική ευαισθητοποίηση του πληθυσμού: http://sputniknews.com/…/end-new-world-order-russia-shifts-… http://www.veteranstoday.com/…/14/putins-wild-card-in-syria/ Εδώ είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι Χαζάροι είναι στην πραγματικότητα Δρακονιανοί που ήλθαν στον πλανήτη Γη στα τέλη της Ατλάντιας περιόδου, μέσω της Πύλης του Καυκάσου και διατηρούνται μετενσαρκωμένοΙ σε ανθρώπινα σώματα. Η Πύλη του Καυκάσου ήτα

Εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το Office 2019 ΔΩΡΕΑΝ νόμιμα χρησιμοποιώντας άδεια χρήσης Volume

Μετά από μια σειρά εκδόσεων προεπισκόπησης, η Microsoft κυκλοφόρησε τελικά με μια επίσημη έκδοση του Office 2019. Είναι η σταθερή, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε τώρα χωρίς να ανησυχείτε για θανατηφόρα σφάλματα που έχετε λάβει σε εκδόσεις beta πριν.  Ωστόσο, λυπάμαι που πληροφορώ ότι σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, το Microsoft Office 2019 λειτουργεί μόνο σε Windows 10. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε Windows 8, 8.1 ή παλαιότερες εκδόσεις, δεν θα μπορείτε να το εγκαταστήσετε.  Ειλικρινά, μισώ αυτό που έχει κάνει η Microsoft για να αναγκάσει τους χρήστες να χρησιμοποιούν τα Windows 10. Και νομίζω ότι το  Office 2016  είναι ακόμα μια καλή επιλογή για τους περιστασιακούς χρήστες αυτή τη στιγμή. Περιεχόμενα Τρόπος λήψης του Office 2019 από την αρχική σελίδα της Microsoft Εγκατάσταση του Office 2019 χωρίς κλειδί προϊόντος Ενεργοποίηση του Office 2019 με χρήση του κλειδιού άδειας KMS Μέθοδος 1: Εκτέλεση εντολών ένα προς ένα χειροκίνητα Μέθοδος 2: Χρήση δέσμων