Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο σοφός σπόρος



Ο Σπόρος είναι ένα δώρο του Ουρανού.

Είναι από το ίδιο υλικό που είναι φτιαγμένα τα όνειρα.

Μπαίνει στη Γη, και υλοποιείται: αποκτά ρίζες, μίσχο, φύλλα, άνθη, καρπούς. Μπαίνει στα 4 στοιχεία που απαρτίζουν τον κόσμο μας, και μαθαίνει απ' αυτά. Και ξαναγυρνάει μέσα από τον καρπό στη Γη, σοφότερος: γνώρισε πάλι τον ήλιο, τον αέρα, τη βροχή, τη ζέστη, το κρύο, τα ζώα και τα ζουζούνια και τους ανθρώπους της περιοχής, την κίνηση της σελήνης και των αστεριών τη νύχτα.

Ο σπόρος έχει νοημοσύνη, καταγράφει και θυμάται.

Η βιολογία λέει ότι τα είδη προσαρμόζονται, οι ποικιλίες εγκλιματίζονται στις νέες συνθήκες που βρίσκονται. Ετσι έχουμε είδη που ζούσαν σε μία ήπειρο, μια περιοχή, και μεταφέρθηκαν, μεταφυτεύτηκαν, και σήμερα ευδοκιμούν κι αλλού. Οι σπόροι μαθαίνουν, γίνονται σοφοί - κρατούν εντός τους μνήμες γραμμένες: στο dna τους, λέμε.

Οι παραδοσιακοί σπόροι έχουν "ευρεία γενετική βάση", λέμε. Έζησαν σε χωράφια, ραχούλα, λιβάδια, δάση, ερωτεύτηκαν κι αναπαράχθηκαν κάτω από το μάτι του ανθρώπου, των ζώων και των εντόμων, καρποφόρησαν, και έγιναν σοφότεροι στο πέρασμα των εποχών.

Ο σοφός αντέχει, και δεν χρειάζεται πολλά. Είναι ανθεκτικός και ολιγαρκής, οι καρποί του έχουν γλύκα και ουσία, τρέφουν σώμα και ψυχή. Προσφέρονται ολόκληροι για κατανάλωση. Όπως όλοι οι σοφοί του κόσμου τούτου, ζουν για να δίνονται και να τρέφουν.

Ο σπόρος εξελίσσεται χέρι-χέρι με τον άνθρωπο και με τη γη. Επικοινωνούν, αλληλεπιδρούν, πορεύονται παρέα. Ανταλάσσουν συναισθήματα: στη φροντίδα, το σεβασμό, την αγάπη του ανθρώπου, ο σπόρος ανταποκρίνεται με τη βλάστηση, την ανθοφορία, τα αρώματα, τις γεύσεις, την καρποφορία του. Τη γη που τον αγκαλιάζει και τον τρέφει, την κάνει πλουσιότερη.


Η φύση του σπόρου, όπως και του ανθρώπου, είναι η αγάπη.

Πηγή

View the Original article

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι είναι τα Χάλκινα Βιβλία;

Τα Χάλκινα Βιβλία γράφτηκαν περίπου το 280 π.Χ., αναφέρουν τα πάντα για την ιστορία του κόσμου (όπως για τη μάχη των Ελ με τους Νεφελίμ) και .... ουσιαστικά επιβεβαιώνουν όλες τις Γραφές.  Τα είχαν κάποιοι αρχαιοκάπηλοι και δεν τα έδιναν γιατί δεν ήθελαν να χαθεί η γνώση που έχουν μέσα. Εμείς σας παραθέτουμε παρακάτω μια πολύ σπάνια φωτογραφία από τα χάλκινα βιβλία και τα βίντεο από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο που μας εξηγεί το τι ακριβός είναι τα Χάλκινα Βιβλία: Πηγή

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ! ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ISIL ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ.

Ειδικές Ρωσικές Δυνάμεις (Spetsnaz) απελευθέρωσαν Πλειάδειους ομήρους στη Συρία! ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ! ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ISIL ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ. ΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ Οι Ρώσοι την έφεραν στους Χαζάρους και έθεσαν υπό τον έλεγχο τους την Πύλη του Καυκάσου. COBRA: Η εκκαθάριση της ομάδας "Χίμαιρα" συνεχίζεται, αν και δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά για αυτό δημοσίως. Η εκκαθάριση των Δρακονιανών και των άλλων ερπετοειδών είναι σε προχωρημένη φάση και προκαλεί την γενική ευαισθητοποίηση του πληθυσμού: http://sputniknews.com/…/end-new-world-order-russia-shifts-… http://www.veteranstoday.com/…/14/putins-wild-card-in-syria/ Εδώ είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι Χαζάροι είναι στην πραγματικότητα Δρακονιανοί που ήλθαν στον πλανήτη Γη στα τέλη της Ατλάντιας περιόδου, μέσω της Πύλης του Καυκάσου και διατηρούνται μετενσαρκωμένοΙ σε ανθρώπινα σώματα. Η Πύλη του Καυκάσου ήτα

Εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το Office 2019 ΔΩΡΕΑΝ νόμιμα χρησιμοποιώντας άδεια χρήσης Volume

Μετά από μια σειρά εκδόσεων προεπισκόπησης, η Microsoft κυκλοφόρησε τελικά με μια επίσημη έκδοση του Office 2019. Είναι η σταθερή, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε τώρα χωρίς να ανησυχείτε για θανατηφόρα σφάλματα που έχετε λάβει σε εκδόσεις beta πριν.  Ωστόσο, λυπάμαι που πληροφορώ ότι σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, το Microsoft Office 2019 λειτουργεί μόνο σε Windows 10. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε Windows 8, 8.1 ή παλαιότερες εκδόσεις, δεν θα μπορείτε να το εγκαταστήσετε.  Ειλικρινά, μισώ αυτό που έχει κάνει η Microsoft για να αναγκάσει τους χρήστες να χρησιμοποιούν τα Windows 10. Και νομίζω ότι το  Office 2016  είναι ακόμα μια καλή επιλογή για τους περιστασιακούς χρήστες αυτή τη στιγμή. Περιεχόμενα Τρόπος λήψης του Office 2019 από την αρχική σελίδα της Microsoft Εγκατάσταση του Office 2019 χωρίς κλειδί προϊόντος Ενεργοποίηση του Office 2019 με χρήση του κλειδιού άδειας KMS Μέθοδος 1: Εκτέλεση εντολών ένα προς ένα χειροκίνητα Μέθοδος 2: Χρήση δέσμων